RetrunRolePlay POWRACA
Nowy Jak Koszulka
PRZYJĘTY NA LIDERA NG
IC:
Imię:Wasilij
Nazwisko:Kozlov
Adres zamieszkania:Los Santos
Numer telefonu:brak
Wykształcenie:wyższe
Pare słów o sobie: Jestem byłym majorem w oddziale rosyjskich sił specjalnych specnaz. Mam zdolonści przywódczę . Znam się na broni , jestem uprzejmy i taktowny.
List Motywacyjny (min. 4 zdania): Znam się na broni wszelkiego rodzaju (od pistoletów kieszonkowych po rakiety ICBM), mam już doświadczenie związane z tą branżą . Miałem pod swoim dowództwem ludzi jak i ciężki sprzęt . Uważam że podołam obowiązkom tej frakcji. Chcę służyć obywatelom i zwiększać ich bezpieczeństwo. Myślę ,że wniosę do tej frakcji wiele dobrego.
OOC:
Na ile oceniasz swój poziom Rp: (Od 0% Do 100:%): 90 %
Ile godzin grasz dziennie na servie: 1-5 godz.
Jakie masz doświadczenie w byciu liderem tej frakcji: Byłem liderem już na wielu serverach . Potrafiłem zorganizować akcję, określić czas szkoleń żołnierzy. Mialem już w użyciu transporty materiałó wybuchowych, dowodzilem eskadra powietrzna (o piechocie nie wspominajac).
Wyjasnij skróty, oraz powiedz co oznaczaja:
OOC- czat niedotyczący gry
IC-czat dotyczący gry
RK-zabijanie z zemsty
SK-zabijanie na spawnie
DM-zabijanie dla zabawy
DT-zabijanie z miejsca pasażera
DB-zabijanie z miejsca kierowcy
HK-zabijanie śmigłowcem
CK-zabijanie samochodem
CK-twoja postac ma bloka (np. hitman cie zabija)
BH-skakanie bez celu
PG-nadpobudliwosc RP
OOC in IC-mówienie o np . fajny film leci dzis w kanale czatowym IC czyli ,,w naszej postaci'' (In Charachter)
IC in OOC-mowienie o np. Los Santos w kanale OOC czyli ,,poza naszą postacią'' (Out Of Charachter)
TK-zabijanie kolegow z druzyny
NJ-kradniecie wozu z kierowca w srodku
RP-nasladowanie realnego życia